Logo en huisstijl ontwerp
 

Logo en Huisstijl werkwijze

Wanneer wij je opdracht binnen krijgen wordt deze binnen enkele werkdagen in behandeling genomen. We maken in het geval van een logo een aantal ontwerpen op basis van je wensen en onze eigen kennis en vaardigheid.

De voorbeelden krijg je vervolgens via e-mail toegestuurd en daarop mag je je feedback retour sturen. Je feedback kan betrekking hebben op een bepaald logo of elementen uit een van de voorbeelden die je al dan niet aanspreken. Wij gaan dan weer aan de slag met een volgende set voorbeelden. Dit proces herhalen we een aantal keren tot je volledig tevreden bent.

Grafische vormgeving werkwijze

Bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een flyer hebben we vooraf iets meer gegevens van je nodig. Zo is het noodzakelijk dat we vooraf weten welke teksten en foto's je wilt gebruiken en moeten we een globaal idee hebben van wat je wensen zijn. Op basis hiervan ontwerpen wij een eerste voorbeeld waarop je je feedback kunt geven. Ook dit proces herhalen we een aantal keren tot je volledig tevreden bent.

Webdesign werkwijze

Bij het ontwerpen van een website proberen we in eerste instantie een goed beeld te vormen van wat jij als klant graag wilt. Dat kan op basis van een idee dat je al hebt of misschien heb je ergens websites gezien waarvan de opmaak je aanspreekt. Het maakt overigens ook niets uit als je helemaal geen idee hebt, wij kunnen je altijd adviseren. Het eerste ontwerp dat we je toesturen is een basis voor de rest van de website. Alles kan hierin nog worden aangepast. Ook deze ontwerpfase gaat net zo lang door tot je helemaal tevreden bent.

Zodra het ontwerp klaar is gaan we verder met het opbouwen van de website al dan niet met CMS. Binnen enkele werkdagen staat je website dan online en kunnen we beginnen met het invoeren van alle teksten en eventuele afbeeldingen. Ook tijdens deze fase kunnen we links en rechts nog wat aanpassingen doen.Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2022 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden