Logo en huisstijl ontwerp
 

Privacy verklaring

Privacy is voor iedereen een belangrijk punt. Ook wij vinden dat onze privacy gerespecteerd moet worden en respecteren daarom ook de privacy van onze klanten. Wij zijn in het verleden altijd zorgvuldig omgegaan met privacy en wij vragen onze klanten alleen om de hoogst noodzakelijke gegevens aan ons door te geven. Dit zijn altijd gegevens die we nodig hebben voor de administratie en facturatie (zoals adresgegevens en e-mail) en indien het voor de opdracht noodzakelijk is, alle gegevens die de klant op de ontwerpen vermeld wilt hebben.

Wetgeving

Een "nieuwe wet" (Wet Bescherming Persoonsgegevens) verplicht met ingang van 25 mei 2018 dat ieder bedrijf zorgvuldig omgaat met persoonsgegevens en er is sprake van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Logo Huis handelt ook nu en in de toekomst volgens deze regels en zal de door de klant verstrekte gegevens alleen gebruiken voor en gedurende de uitvoering van de bestelde dienst en de facturatie/administratie.

Wat kun je van ons verwachten?

Logo Huis zal geen enkel adres, e-mailadres, bedrijfsnaam, of andere informatie ingewonnen via deze site doorgeven aan derden, noch zal ze deze informatie laten opnemen in lijsten van derden, tenzij noodzakelijk voor de uitvoering van de bestelde dienst. Logo Huis respecteert en verzekert de privacy van de eigenaars van de gegevens verstrekt via deze site. Alle door de klant verstrekte gegevens komen direct binnen via beveiligde mailservers en worden niet opgeslagen in een database achter de website. De gegevens worden na afloop van de opdracht binnen een redelijke termijn en uiterlijk binnen 6 maanden verwijderd en kunnen op verzoek van de klant ook direct na afronding worden gewist.

Welke gegevens slaan wij altijd op?

Contactgegevens die nodig zijn voor de administratie en facturatie (zoals adressen en e-mailadressen) worden altijd en voor langere tijd beveiligd opgeslagen. Deze gegevens worden verwerkt in ons facturatiesysteem en hiervoor maken wij gebruik van een gekwalificeerde dienstverlener die op haar beurt de wet 'Bescherming Persoonsgegevens' naleeft en zelf geen directe toegang heeft tot door ons ingevoerde gegevens. Onze dienstverlener heeft gezorgd voor passende technische en organisatorische maatregelen om alle door ons ingevoerde gegevens te beveiligen tegen verlies en onrechtmatige verwerking. Ze maakt gebruik van geavanceerde firewalls en het netwerkverkeer wordt voortdurend gecontroleerd. Alle verbindingen naar haar servers zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Onze dienstverlener heeft daarnaast ook de schriftelijke garantie afgegeven dat door ons ingevoerde gegevens op geen enkele wijze worden gedeeld met derden.

Wil je dat we gegevens niet opslaan of verwijderen?

Indien je ons in het verleden contactgegevens hebt doorgestuurd, staan die waarschijnlijk nog in ons facturatiesysteem. Deze gegevens kunnen we op verzoek en zonder verdere reden voor je verwijderen binnen 5 werkdagen.

Wil je liever geen persoonlijke gegevens doorsturen?

Wil je een nieuwe bestelling plaatsen, maar verder geen persoonlijke gegevens doorsturen (denk aan tenaamstelling, adres, etc.), dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wij verplichten geen enkele klant tot het doorgeven van persoonlijke gegevens. Het enige dat we in dat geval wel vragen is dat de factuur voor aanvang van de opdracht wordt voldaan.

Nieuwsbrief

Iedereen kant zich vrijwillig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het enige dat je daarbij invult is een e-mail adres. Bij iedere nieuwsbrief vind je ook de optie om je direct weer af te melden, dan krijg je in de toekomst geen nieuwsbrieven meer. Het aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief kan alleen via onze website. Wij melden nooit iemand automatisch aan voor de nieuwsbrief. Ook het e-mail adres wordt bij het aanmelden voor de nieuwsbrief alleen door ons gebruikt voor het versturen van informatie.

Vragen, opmerkingen over hoe wij omgaan met privacy?

Indien je verder nog vragen hebt over hoe wij omgaan met jouw privacy? Neem dan gerust even contact met ons op.Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2023 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden