Logo en huisstijl ontwerp
 

Webdesign

Een website voor je bedrijf is geen overbodige luxe. Het is een doeltreffende manier om je toekomstige klanten snel van informatie omtrent je diensten en producten op de hoogte te stellen. Een website hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen wij. Voor ieder bedrijf en ieder budget hebben wij de perfecte oplossing.

Wij bieden een website inclusief CMS voor slechts €399,- excl. btw. Met het CMS kun je zelf de website beheren, pagina's toevoegen, teksten wijzigen en foto's wisselen. Als CMS gebruiken wij het meest gebruikte systeem ter wereld, Wordpress. Een eenvoudig te begrijpen en gebruiken systeem, waardoor het wijzigen van je website net zo eenvoudig is als het typen van een brief in een tekstverwerkingsprogramma als Microsoft Word.

Website ontwerp met CMS

De meeste klanten willen tegenwoordig zelf controle over hun website houden. Dat is mogelijk middels een zogeheten CMS (content management system). Met dit systeem kun je heel eenvoudig teksten aanpassen, foto's toevoegen en nieuwe pagina's aanmaken.

Als CMS gebruiken wij dus Wordpress. Het systeem is standaard ook al geschikt voor mobiele telefoons en tablets, waardoor je website op ieder apparaat goed en overzichtelijk is te bekijken. De meeste van onze klanten hebben geen uitleg nodig over het gebruik van Wordpress, zo eenvoudig is het. Maar uiteraard beantwoorden wij graag alle vragen en helpen je waar nodig op weg.

Een CMS website leveren wij kant en klaar aan je op. In overleg plaatsen wij zelfs alle teksten en foto's.

 

Wat is bij dit pakket inbegrepen?

- Uniek ontwerp op basis van logo en/of huisstijl
- Advies omtrent opbouw van de website
- Installatie van het CMS Wordpress
- Klaarmaken van het CMS voor gebruik
- De website wordt van A tot Z geleverd

Waar moet ik zelf voor zorgen?

- Webhosting en domeinnaam
- Tekst
- Foto's


Wat kost een wordpress CMS website?

Voor de CMS website betaal je een eenmalig bedrag van € 399,- exclusief btw.
Onderhoud en updates aan je CMS website door Logo Huis zijn niet verplicht, maar om het systeem altijd 100% te laten functioneren en up-to-date te houden willen wij je wel adviseren om een onderhoudspakket af te sluiten.


Extra's

Voor de website heb je misschien specifieke wensen die niet binnen het basistarief vallen. Een aantal extra's staan hieronder vermeld, inclusief de prijs.

Omschrijving

Prijs exclusief btw

Contactformulier

€ 25,-

Uitgebreid contactformulier

€ 45,-

Foto gallerij

€ 45,-

Foto bewerking

€ 7,50

Vulling pagina met tekst en foto's

€ 7,50

Onderhoud van het CMS (updates)

€ 17,50 per maand


Onderhoudspakket

Een goed onderhouden website zorgt ervoor dat de beveiliging en het systeem altijd up-to-date zijn. Wij kunnen dit maandelijks voor je controleren en zorgen dat alle noodzakelijke updates worden uitgevoerd. Voor deze werkzaamheden bieden wij een onderhoudspakket van € 17,50 excl. btw per maand aan. Deze kosten worden maandelijks gefactureerd.


Zoekmachine optimalisatie

Om je website goed gevonden te laten worden door zoekmachines als Google, is het van belang dat je website wordt geoptimaliseerd. Wij kunnen je hierbij verder helpen en hebben een 3-tal verschillende pakketten samengesteld.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie


Direct je Website bestellen

Hopelijk heb je genoeg informatie op deze pagina kunnen vinden en mogen wij binnenkort jouw nieuwe website ontwerpen en bouwen. Indien je nog vragen hebt mag je die altijd stellen. Je kunt je website bestellen via een e-mail naar info@logohuis.com. Geef gerust je wensen te kennen en wij sturen een offerte en antwoord op al je vragen retour.

 

 

 
 

Vaak gestelde vragen

 

Wat kost het laten ontwerpen van een website?

Wij ontwerpen je website inclusief content management system (CMS Wordpress) voor €399,- exclusief btw. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina.

Wat kost een Wordpress website?

Wij ontwerpen je website inclusief content management system (CMS Wordpress) voor €399,- exclusief btw. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina.


Hoe snel wordt mijn website opgeleverd?

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. De meeste websites die wij ontwerpen staan binnen 1 a 2 weken helemaal online. Dit hangt uiteraard af van onze planning, de aanlevering van teksten en foto's door de klant en het aantal wijzigingen die wij moeten doorvoeren voordat de site helemaal naar wens is.


Kan ik een huidige website omzetten in een CMS met Wordpress website?

Het simpele antwoord is 'nee'. Wanneer je bestaande website geen cms heeft, kan deze niet zomaar worden omgezet in een Wordpress website. We moeten in dit geval een nieuwe website voor je maken, maar kunnen wel rekening houden met het ontwerp van je bestaande website.


Maken jullie ook webwinkels?

Nee, op dit moment bieden wij helaas geen webwinkels aan.


Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail. Dat kan via het e-mail adres info@logohuis.com. We proberen om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. We zijn ook bereikbaar via Whatsapp. Op onze contactpagina vind je hier alle informatie over.

 Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2023 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden