Logo en huisstijl ontwerp
 

Webdesign

Een website voor je bedrijf is geen overbodige luxe. Het is een doeltreffende manier om je toekomstige klanten snel van informatie omtrent je diensten en producten op de hoogte te stellen. Webdesign hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen wij. Voor ieder bedrijf en ieder budget hebben wij een oplossing!

Direct en goedkoop webdesign bestellen


Web Pakket 1

Niet iedereen heeft een uitgebreide website nodig. Soms is een intropagina met daarop je contactgegevens en een beknopte omschrijving van je diensten en producten voldoende. Speciaal voor die doelgroep hebben we sinds kort een nieuw pakket dat we 'Budget site' noemen.

Wat is bij dit pakket inbegrepen?

- 1 pagina (homepage)
- Uniek ontwerp op basis van logo en/of huisstijl
- Plaatsen van tekst (ongeveer 200 woorden)
- Plaatsen van contactgegevens

Waar moet ik zelf voor zorgen?

- Webhosting en domeinnaam
- Tekst

De prijs

Voor Web Pakket 1 betaal je een eenmalig bedrag van € 69,- exclusief btw.


Web Pakket 2

Ook de website bij Web Pakket 2 wordt kant en klaar aan je opgeleverd. De website wordt volledig op maat ontworpen waarbij wij rekening houden met je eventuele huisstijl en de doelgroep die de website moet aanspreken.

We maken altijd eerst een ontwerp voor je website, waarop je ons van feedback kan voorzien. Dat proces kunnen we een aantal keer herhalen waarna we het goedgekeurde ontwerp gaan verwerken tot daadwerkelijke website. Het enige dat je hoeft te doen is ons aan het werk zetten en te voorzien van wat feedback, makkelijk toch?

Wat is bij dit pakket inbegrepen?

- 5 pagina's
- Uniek ontwerp op basis van logo en/of huisstijl
- Plaatsen van tekst
- Plaatsen van foto's
- Advies omtrent opbouw van de website

Waar moet ik zelf voor zorgen?

- Webhosting en domeinnaam
- Tekst
- Foto's

Extra's

Verder op deze pagina vind je een overzicht van extra's die je kunt bijbestellen voor je website. Dat varieert van extra pagina's tot het bewerken van je foto's.

De prijs

Voor Web Pakket 2 betaal je een eenmalig bedrag van € 250,- exclusief btw.


Web Pakket CMS

De meeste klanten willen tegenwoordig zelf controle over hun website houden. Dat is mogelijk middels een zogeheten CMS (content management system). Met dit systeem kun je heel eenvoudig teksten aanpassen, foto's toevoegen en nieuwe pagina's aanmaken.

De CMS website is gebaseerd op ons Basis website pakket, met dat verschil dat je bij de CMS website een onbeperkt aantal pagina’s hebt. Eventuele speciale wensen voor de CMS website kun je altijd met ons bespreken, en wij vinden 9 van de 10 keer een passende oplossing om al je wensen te verwerken al dan niet tegen een kleine meerprijs.

Ook een CMS website leveren wij kant en klaar aan je op. Na oplevering kun je zelf de teksten en foto's plaatsen en leer je direct hoe het systeem werkt. Natuurlijk geven wij na oplevering voldoende uitleg over het gebruik van de website met CMS en je kunt te allen tijde kosteloos bij ons terecht voor advies of vragen.

 

Wat is bij dit pakket inbegrepen?

- Onbeperkt aantal pagina's
- Uniek ontwerp op basis van logo en/of huisstijl
- Advies omtrent opbouw van de website
- Installatie van het CMS
- Klaarmaken van het CMS voor gebruik

Waar moet ik zelf voor zorgen?

- Webhosting en domeinnaam
- Tekst
- Foto's


De prijs

Voor de 'CMS website' betaal je een eenmalig bedrag van € 399,- exclusief btw.
Onderhoud en updates aan je CMS website door Logo Huis zijn niet verplicht, maar om het systeem altijd 100% te laten functioneren en up-to-date te houden willen wij je wel adviseren om een CMS update pakket te bestellen. De vaste prijs hiervoor is € 7,50 per maand exclusief btw. We zorgen dan dat een aantal keer per jaar nieuwe versies van het systeem worden geinstalleerd.


Extra's

Voor de 'Basis website' en de 'CMS website' heb je misschien specifieke wensen die niet binnen het pakket vallen. Een aantal extra's staan hieronder vermeld, inclusief de prijs.

Omschrijving

Prijs exclusief btw

Contactformulier

€ 25,- eenmalig

Foto gallerij

€ 45,- eenmalig

Webhosting en domeinnaam

€ 39,- per jaar (klik hier voor meer informatie)

Foto bewerking

€ 7,50 per foto

1 extra pagina (alleen bij 'Web Pakket 2')

€ 7,50 eenmalig

10 extra pagina's (alleen bij 'Web Pakket 2')

€ 30,00 eenmalig


Onderhoud bij Web Pakket 1 en 2

De website van Web Pakket 1 en 2 kun je niet zelf bewerken wat betreft tekst en foto's. Soms wil je toch aanpassingen laten doorvoeren en daar zijn we je graag bij van dienst. Aanpassingen aan je website kan middels een onderhoudspakket of je betaalt incidenteel voor de werktijd. Wanneer je regelmatig nieuwe teksten wilt toevoegen is een onderhoudspakket voordeliger.

Omschrijving

Prijs exclusief btw

Incidenteel onderhoud (wijzigen of plaatsen van tekst en foto's)

€ 16,25 per 15 minuten

Onderhoudspakket 1 (2x per maand gelijkstaand aan 1/2 werkuur)

€ 22,50

Onderhoudspakket 2 (2x per maand gelijkstaand aan 1 werkuur)

€ 45,-

Onderhoudspakket 3 (1x per week maximaal 2 werkuren)

€ 65,-


Zoekmachine optimalisatie

Om je website goed gevonden te laten worden door zoekmachines als Google, is het van belang dat je website wordt geoptimaliseerd. Wij kunnen je hierbij verder helpen en hebben een 3-tal verschillende pakketten samengesteld.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie


Webhosting en domeinnaam

Om je website op het internet te plaatsen heb je webhosting en een domeinnaam nodig. De webhosting is de ruimte die je krijgt op het internet waarop je website wordt geplaatst en de domeinnaam is het "www.jebedrijf.nl" adres waarop je website gevonden kan worden.

Wij werken al jarenlang samen met een van de grootste webhosting bedrijven in Nederland die ook nog eens een van de goedkoopste (zo niet de goedkoopste) is op dit gebied. Voor slechts EUR 39,- inclusief btw per jaar heb je 1GB webhosting, een eigen domeinnaam, onbeperkt aantal e-mail adressen (info@jebedrijf.nl) en databases. Via onderstaande link kun je meer informatie op de website van deze provider vinden en daar selecteer je dan het 'Webhosting pakket'.

Goedkoop webhosting en domeinnaam


Direct je Website bestellen

Hopelijk heb je genoeg informatie op onze website kunnen vinden en mogen wij binnenkort je bestelling tegemoet zien. Indien je nog vragen hebt horen wij dat graag en anders kun je middels onderstaande link direct je bestelling plaatsen.

 

 

Vaak gestelde vragen

 

Mag ik onbeperkt tekst per pagina plaatsen?

Ja, bij de 'Basis website' maakt het niet uit hoeveel tekst je ons per pagina toestuurt en bij de 'CMS website' kun je de tekst zelf plaatsen. Alleen bij de 'Budget website', wat in principe alleen een intropagina is, kun je ons slechts een tekst van ongeveer 200 woorden toesturen.


Hoe snel wordt mijn website opgeleverd?

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt meestal binnen twee werkdagen de eerste voorbeelden voor de website toegestuurd, tenzij je ons ook opdracht hebt gegeven voor het ontwerpen van je logo en huisstijl waaraan we dan eerst zullen werken. Zodra het ontwerp is goedgekeurd en de webhosting en domeinnaam zijn aangevraagd (en je hier de zogeheten FTP en eventueel database gegevens van hebt), zal het ongeveer 2 tot 5 werkdagen duren voordat de website klaar voor gebruik is.


Kan ik een Basis website later omzetten in een CMS website?

Het simpele antwoord is 'nee'. Wanneer je Basis website is opgeleverd, kan deze niet zomaar worden omgezet in een CMS website, maar we kunnen wel tegen een gereduceerd tarief een nieuwe CMS website maken die gelijkenis toont met je reeds bestelde Basis website. Dit komt doordat de CMS website op een heel andere manier in elkaar wordt gezet en het dus ook meer tijd kost om te ontwikkelen.


Maken jullie ook webwinkels?

Nee, op dit moment bieden wij helaas geen webwinkels aan. Dit staat wel op ons wensenlijstje voor de toekomst.


Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail. Dat kan via het e-mail adres info@logohuis.com. We proberen om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Telefonisch contact is ook mogelijk, je kunt ons bellen op telefoonnummer 043-30 200 32. Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail of verstuur een bel-me-terug verzoek via de contactpagina. We zijn ook bereikbaar via chat (tussen 08:00 en 19:00 op werkdagen) en via Whatsapp. Op onze contactpagina vind je hier alle informatie over.

 Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2022 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden