Logo en huisstijl ontwerp
 

Certificaat van eigendom

Als extra service bieden wij je nu ook een certificaat van eigendom aan voor ieder logo dat wij in opdracht van jou als klant hebben ontworpen en opgeleverd. Het ondertekende certificaat wordt geleverd op A5 formaat in een mooi opbergmapje en wordt voorzien vanje naam en/of bedrijfsnaam en van alle relevante gegevens zoals de datum van bestelling, datum van oplevering en natuurlijk een afbeelding van het logo waar het certificaat betrekking tot heeft.

Middels het certificaat kun je dan aantonen dat je op een bepaalde datum het betreffende logo hebt laten ontwerpen en dat jij beschikt over alle rechten met betrekking tot dat logo. Op het certificaat is dan ook duidelijk vermeld dat wij alle rechten aan jou als klant overdragen en dat het je verder alles met het logo mag doen (Zoals; gebruiken, publiceren, bewerken en verkopen)

Met het certificaat sturen wij ook een kopie van de bestelling en de originele factuur mee. Daarmee heb je dus altijd genoeg bewijs in handen om aan te tonen waar en wanneer je het betreffende logo hebt laten ontwerpen.

Het certificaat van eigendom kan besteld worden voor alle reeds geplaatste bestellingen en voor nieuwe bestellingen. Het certificaat wordt zorgvuldig samengesteld en vervolgens per post toegestuurd. De kosten bedragen eenmalig 22,50 excl. btw. en je kunt op het bestelformulier selecteren of je al dan niet gebruik wilt maken van dit certificaat.
Over ons


Diensten


PortfolioInformatie


Meer over...

Facebook


Copyright © 2022 - Webdesign by Logo Huis - info@logohuis.com - Algemene voorwaarden